Čokoládu a její předky v podobě kakaových bobů a pravého kakaa nabízíme jen v té nejvyšší kvalitě. Najdete u nás jednodruhové bean to bar čokolády, v tmavé verzi vhodné i pro vegany, dále jahodové či pomerančové pochoutky, oříšky v čokoládě nebo belgickou čokoládu určenou k vaření a k výrobě horké čokolády v sychravém počasí.
Čokoládu a její předky v podobě kakaových bobů a pravého kakaa nabízíme jen v té nejvyšší kvalitě. Najdete u nás jednodruhové bean to bar čokolády, v tmavé verzi vhodné i pro vegany, dále jahodové či pomerančové pochoutky, oříšky v čokoládě nebo belgickou čokoládu určenou k vaření a k výrobě horké čokolády v sychravém počasí.
Podkategorie
Bean to bar, neboli od bobu po tabulku, jsou ty nejkvalitnější čokolády, které vůbec existují. Obsahují kakaové boby a třtinový cukr a tmavá verze je skvělým dezertem i pro vegany. Mléčná bean to bar čokoláda navíc obsahuje sušené mléko. Naše čokolády pochází např. z Ekvádoru, Filipín nebo Madagaskaru a jsou ručně vyráběné.
I suroviny, ze kterých se vyrábí pravá čokoláda, mají v kuchyni své místo. Kakaové boby jsou superpotravina a jsou proto skvělou zdravou svačinou, když vám chybí energie. Pravé nealkalizované kakao z pražených bobů je zdravější verzí tzv. holandského kakaa, protože do něj nejsou přidávané žádné regulátory kyselosti a kakao tak nepřichází o důležité antioxidanty.
Kromě jednodruhových bean to bar čokolád máme rádi i další sladkosti. Například taková jahodová pochoutka sypaná kokosem, lyofilizovanými jahodami a ostružinami je fantastický dárek pro děti i dospělé. Čoko penízky z belgické čokolády se hodí na vaření i „ochutnávání“, ale nejlepší jsou podle nás k výrobě horké čokolády. A poloslané oříšky v tmavé čokoládě, to je bonboniéra pro gurmány.
Tato čokoláda má vybalancovanou chuť se sladkostí tropického ovoce a dokončením jemně pražených ořechů. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Filipín.
Jemná, příjemně nasládlá, bohatá čokoládová chuť s nástinem oříškových tónů. To jsou mléčné Filipíny - Paquibato. Jednoduše poctivá mléčná čokoláda.
Neobyčejné kakao pro neobyčejné zážitky. Naturální, nealkalizovaný, plnotučný kakaový prášek vyrobený z pražených kolumbijských bobů Fino de Aroma. Obsahuje 22-24 % kakaového másla. Alkalizovaná kakaa (tzv. holandská) jsou tmavší a lépe rozpustná díky přidáním regulátorů kyselosti. V kakau jsou však tímto způsobem degradovány jeho přirozené antioxidanty.
Superpotravina, která Vám dodá energii na celý den! Pražené kakaové boby Indie IDUKKI jsou výborné jako celodenní zdravé mlsání. Mohou se také přidat místo oříšků do pečení, do jogurtu k snídani nebo jimi ozdobit dort.
Vynikajicí chuť kakaového másla posypaného drcenými kakaovými boby z Ekvádoru. Naše bílá čokoláda obsahuje 40 % kakaového másla a má vysoký obsah mléka. Díky tomu a také díky třtinovému cukru má unikání, jemně karamelovou chuť, kterou jsme ozvláštnili drcenými kakaovými boby.
Čokoláda je jemná a sladká, avšak silně čokoládová díky vysokému obsahu kakaa. Svěžest tropického ovoce je doplněna komplexní chutí mléčné čokolády. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ekvádoru.
Silná čokoláda s výrazně sladkým ovocno-květinovým dokončením. V komplexní chuti dominují tóny tropického ovoce a tančí divokost zelených banánů a granátového jablka. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ekvádoru.
Neodolatelné spojení hořké čokolády s pomerančem. Jednoduché a přitom tak dobré. Nejoblíbenější pochoutka v našich obchodech. Nádherně vypadá v balení spolu s dalšími lámanými čokoládami.
Jahodová láska na první kousnutí. Krémová kráska s chutí jahod, ostružin a kokosu. Doporučujeme všem milovníkům jahod. Nádherně vypadá v balení spolu s dalšími lámanými čokoládami.
Lahodné souznění bílé čokolády, lyofilizovaných jahod a ostružin. Doporučujeme všem milovníkům sladších bílých čokolád. Nádherně vypadá v balení spolu s dalšími lámanými čokoládami.
Mléčná kráska posypaná oříšky a sušenkami. Doporučujeme všem milovníkům sladších mléčných čokolád. Nádherně vypadá v balení spolu s dalšími lámanými čokoládami.