Čokoláda "bean to bar" vyrobená přímo z kakaových bobů (75%) a třtinového cukru (25%). Oblíbená u všech milovníků kvalitní hořké čokolády. Vhodná i pro vegany.
Čokolády jsou jednodruhové, tzn. že kakaové boby použité na výrobu dané tabulky čokolády pochází z jedné oblasti na světě, např. z Guatemaly, z Madagaskaru nebo Ekvádoru.
V nabídce máme...
Čokoláda "bean to bar" vyrobená přímo z kakaových bobů (75%) a třtinového cukru (25%). Oblíbená u všech milovníků kvalitní hořké čokolády. Vhodná i pro vegany.
Čokolády jsou jednodruhové, tzn. že kakaové boby použité na výrobu dané tabulky čokolády pochází z jedné oblasti na světě, např. z Guatemaly, z Madagaskaru nebo Ekvádoru.
V nabídce máme také 3 varianty oříškových čokolád, a to Ekvádor tmavý 75% s praženými poloslanými pistáciemi, praženými kešu a lískovým oříšky. Vše pražené ručně, nasucho bez oleje, do poloslana.
Čokoláda s výraznou proměnlivostí chutě. Zemitou a kořeněnou chuť po chvíli doplní kyselejší (ostružiny), ale zároveň sladký až medový podtón.
Chuť čokolády provází jemná kyselinka s tóny citrusových plodů a tím jí dodává svěžest a lehkost. MOMENTÁLNĚ VYPRODANÁ
Čokoláda s chutí oříšků a sladkého ovoce. MOMENTÁLNĚ VYPRODANÁ
Neodolatelná chuť poloslaných pistácií a hořké čokolády s jemně nasládlou chutí.
Delikátní chuť poloslaných kešu oříšků a hořké čokolády s jemně nasládlou chutí.
Tato čokoláda Paquibato má vybalancovanou chuť se sladkostí tropického ovoce a dokončením jemně pražených ořechů.