Naše bean to bar čokolády jsou jednodruhové. Kakaové boby použité na výrobu dané tabulky čokolády tedy pochází z jedné oblasti na světě, např. z Filipín, z Guatemaly nebo Ekvádoru. Obsahují pouze kakaové boby a třtinový cukr, takže si je mohou užívat naplno i vegani. Pokud máte rádi něco navíc, najdete u nás také oříškové čokolády – s poloslaným...
Naše bean to bar čokolády jsou jednodruhové. Kakaové boby použité na výrobu dané tabulky čokolády tedy pochází z jedné oblasti na světě, např. z Filipín, z Guatemaly nebo Ekvádoru. Obsahují pouze kakaové boby a třtinový cukr, takže si je mohou užívat naplno i vegani. Pokud máte rádi něco navíc, najdete u nás také oříškové čokolády – s poloslanými pistáciemi, praženými kešu nebo s lískovými oříšky. Všechny oříšky jsou pražené ručně, na sucho bez oleje.
Okouzlí vás jemnými tóny oříšků a sezamu s chutí karamelu a sušeného ovoce, které ji dodává jedinečnou chuť. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ugandy.
Chuť čokolády provází tóny čerstvého tropického ovoce a limetky, které jí dodávají svěžest a lehkost. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Vietnamu.
Křupavé poloslané lískové oříšky s jemnou hořkou čokoládou Silná čokoláda se svěžími tóny čerstvého ovoce. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Brazílie.
Delikátní chuť poloslaných kešu a hořké čokolády. Čokoláda se svěží chutí čerstvého ovoce. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Brazílie.
Neodolatelná chuť poloslaných pistácií a hořké čokolády se svěžími tóny čerstvého ovoce. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Brazílie.
Okouzlí vás silnou oříškovou chutí kakaa s tóny tropického ovoce a vůní jasmínu. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Brazílie. MOMENTÁLNĚ VYPRODANÁ
Čokoláda Brazílie 100% je jemná hořká čokoláda, která chutná po oříškách a karamelu s tóny rozinek.
Unikátní chuť kakaových bobů z Guatemaly, oblast Finca Paso Cocodrilo tvoří intenzivní čokoládový základ s tóny sladkého ovoce, rumu a koření.
Tato čokoláda má vybalancovanou chuť se sladkostí tropického ovoce a dokončením jemně pražených ořechů. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Filipín.
Silná čokoláda s výrazně sladkým ovocno-květinovým dokončením. V komplexní chuti dominují tóny tropického ovoce a tančí divokost zelených banánů a granátového jablka. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ekvádoru.