Čokoládu a její předky v podobě kakaových bobů a pravého kakaa nabízíme jen v té nejvyšší kvalitě. Najdete u nás jednodruhové bean to bar čokolády, v tmavé verzi vhodné i pro vegany, dále jahodové či pomerančové pochoutky, oříšky v čokoládě nebo belgickou čokoládu určenou k vaření a k výrobě horké čokolády v sychravém počasí.
Čokoládu a její předky v podobě kakaových bobů a pravého kakaa nabízíme jen v té nejvyšší kvalitě. Najdete u nás jednodruhové bean to bar čokolády, v tmavé verzi vhodné i pro vegany, dále jahodové či pomerančové pochoutky, oříšky v čokoládě nebo belgickou čokoládu určenou k vaření a k výrobě horké čokolády v sychravém počasí.
Podkategorie
Bean to bar, neboli od bobu po tabulku, jsou ty nejkvalitnější čokolády, které vůbec existují. Obsahují kakaové boby a třtinový cukr a tmavá verze je skvělým dezertem i pro vegany. Mléčná bean to bar čokoláda navíc obsahuje sušené mléko. Naše čokolády pochází např. z Ekvádoru, Filipín nebo Madagaskaru a jsou ručně vyráběné.
I suroviny, ze kterých se vyrábí pravá čokoláda, mají v kuchyni své místo. Kakaové boby jsou superpotravina a jsou proto skvělou zdravou svačinou, když vám chybí energie. Pravé nealkalizované kakao z pražených bobů je zdravější verzí tzv. holandského kakaa, protože do něj nejsou přidávané žádné regulátory kyselosti a kakao tak nepřichází o důležité antioxidanty.
Kromě jednodruhových bean to bar čokolád máme rádi i další sladkosti. Například taková jahodová pochoutka sypaná kokosem, lyofilizovanými jahodami a ostružinami je fantastický dárek pro děti i dospělé. Čoko penízky z belgické čokolády se hodí na vaření i „ochutnávání“, ale nejlepší jsou podle nás k výrobě horké čokolády. A poloslané oříšky v tmavé čokoládě, to je bonboniéra pro gurmány.
Jemná vysokoprocentní čokoláda s jemným nádechem po kakau, smetaně a krásnou medovou dochutí.
Tabulka vysokoprocentní mléčné čokolády, která je chuťově velmi jemná až smetanová. V chuti najdete typickou chuť lískových oříšků, datlí, kokosu a lehkého nádechu tropického ovoce.
Krásná jemná vysokoprocentní čokoláda s jemným nádechem po sušených švestkách, rumu, smetaně a krásnou jogurtovou kyselinkou v dochuti, jak jste již u Vietnamu zvyklí :-). Skvělá tabulka nejen pro milovníky mléčných čokolád.
Okouzlí vás jemnými tóny oříšků a sezamu s chutí karamelu a sušeného ovoce, které ji dodává jedinečnou chuť. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ugandy.
Chuť čokolády provází tóny čerstvého tropického ovoce a limetky, které jí dodávají svěžest a lehkost. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Vietnamu.
Křupavé poloslané lískové oříšky s jemnou hořkou čokoládou Silná čokoláda se svěžími tóny čerstvého ovoce. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Brazílie.
Delikátní chuť poloslaných kešu a hořké čokolády. Čokoláda se svěží chutí čerstvého ovoce. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Brazílie.
Neodolatelná chuť poloslaných pistácií a hořké čokolády se svěžími tóny čerstvého ovoce. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Brazílie.
Okouzlí vás silnou oříškovou chutí kakaa s tóny tropického ovoce a vůní jasmínu. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Brazílie. MOMENTÁLNĚ VYPRODANÁ
Čokoláda Brazílie 100% je jemná hořká čokoláda, která chutná po oříškách a karamelu s tóny rozinek.
Unikatní chuť kakaových bobů Finca Paso Cocodrilo z Guatemaly tvoří intenzivní čokoládový základ s tóny sladkého ovoce, rumu a koření.
Unikátní chuť kakaových bobů z Guatemaly, oblast Finca Paso Cocodrilo tvoří intenzivní čokoládový základ s tóny sladkého ovoce, rumu a koření.
Sladko-slané potěšení pro všechny milovníky pistácií Ochutnejte kombinaci poloslaných pistácií a tmavé hořké čokolády, je nezapomenutelná.
Bílé čokoládové penízky snoubí chuť mléka, smetany a vanilky. Vhodné jsou nejen na mlsání, ale i na pečení či na výrobu horké čokolády.
Nebe v puse Kombinace poloslaných lískových oříšků a tmavé hořké čokolády probudí všechny vaše smysly.
Poloslané mandle obalené v hořké čokoládě. Kombinace poloslaných mandlí a tmavé hořké čokolády předčí veškerá vaše očekávání.
Poloslané kešu ponořené v tmavé hořké čokoládě. Sladko-slané pokušení, kterému nelze odolat.
Hořká belgická čokoláda. Belgická čokoláda 70% se lehce rozpouští. Proto ji doporučujeme k přípravě horké čokolády, na pečení, ale i jen tak k mlsání.
Jemně hořká čokoláda. Belgická tmavá 55% čokoláda se hodí na pečení, výrobu horké čokolády a na mlsání.
Mléčná pochoutka, o kterou se nebudete chtít dělit. Belgická čokoláda 35% se lehce rozpouští. Proto ji doporučujeme k přípravě horké čokolády, na pečení, ale i jen tak k mlsání.
Karamelová čokoláda k nakousnutí. Vysoce kvalitní mléčná karamelová čokoláda. Čoko penízky z belgické čokolády doporučujeme na vaření i zobání během dne, nejlepší jsou ale k výrobě horké čokolády.