Bean to bar mléčné čokolády dosahují stejné kvality jako tmavé čokolády, ale kromě kakaových bobů a třtinového cukru obsahují navíc sušené mléko. Čokolády jsou jednodruhové, tzn. že kakaové boby použité na výrobu dané čokoládové tabulky pochází z jedné oblasti na světě.
Bean to bar mléčné čokolády dosahují stejné kvality jako tmavé čokolády, ale kromě kakaových bobů a třtinového cukru obsahují navíc sušené mléko. Čokolády jsou jednodruhové, tzn. že kakaové boby použité na výrobu dané čokoládové tabulky pochází z jedné oblasti na světě.
Jemná vysokoprocentní čokoláda s jemným nádechem po kakau, smetaně a krásnou medovou dochutí.
Tabulka vysokoprocentní mléčné čokolády, která je chuťově velmi jemná až smetanová. V chuti najdete typickou chuť lískových oříšků, datlí, kokosu a lehkého nádechu tropického ovoce.
Krásná jemná vysokoprocentní čokoláda s jemným nádechem po sušených švestkách, rumu, smetaně a krásnou jogurtovou kyselinkou v dochuti, jak jste již u Vietnamu zvyklí :-). Skvělá tabulka nejen pro milovníky mléčných čokolád.
Unikatní chuť kakaových bobů Finca Paso Cocodrilo z Guatemaly tvoří intenzivní čokoládový základ s tóny sladkého ovoce, rumu a koření.
Jemná, příjemně nasládlá, bohatá čokoládová chuť s nástinem oříškových tónů. To jsou mléčné Filipíny - Paquibato. Jednoduše poctivá mléčná čokoláda.
Čokoláda je jemná a sladká, avšak silně čokoládová díky vysokému obsahu kakaa. Svěžest tropického ovoce je doplněna komplexní chutí mléčné čokolády. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ekvádoru.