Koření

Koření Počet produktů: 27

Naše koření z různých koutů světa sami používáme ve svojí kuchyni. Vyzkoušet ho můžete mimo jiné v našich ochucených pražených oříšcích (kari, zaatar, chilli, cibule, levandule, skořice) nebo v bistru Můj falafel, které je připojeno k našemu obchodu v Praze na Žižkově. Tam pro vás také mícháme dvě vlastní směsi – zaatar a sedmero koření. Ostatní...

Naše koření z různých koutů světa sami používáme ve svojí kuchyni. Vyzkoušet ho můžete mimo jiné v našich ochucených pražených oříšcích (kari, zaatar, chilli, cibule, levandule, skořice) nebo v bistru Můj falafel, které je připojeno k našemu obchodu v Praze na Žižkově. Tam pro vás také mícháme dvě vlastní směsi – zaatar a sedmero koření. Ostatní koření jsou kromě kari jednodruhová.

Zobrazit
na stránku
Zobrazeno 22 – 27 z 27 položek
  • 70 Kč

    Starověké koření s magickou vůní Víte, co mají společného naše skořicové kešu a skořicové mandle? Voní a chutnají po skořici. Skořici využijete v kuchyni jak na pečení, tak vaření. Je součástí asijské, arabské i latinskoamerické kuchyně. Již staří Egypťané věřili, že je skořice léčivá. Podporuje chuť k jídlu, zlepšuje trávení, působí proti nadýmání a...

  • 55 Kč

    Pozor, ať neshoříte! Jedna ze složek našich chilli kešu a chilli mandlí je právě tato chilli paprika. Na stupnici pálivosti chilli papriček je celkem nízko (40-50 000 SHU), ale někoho již může pálit celkem dost. Kdo má rád pikantní kuchyni, naše chilli při vaření určitě ocení.

  • 47 Kč

    Úspěch našich kari mandlí spočívá právě v tomto koření - thajské karí. Je totiž pikantní a jemně pálivé. Tuto směs karí doporučujeme stejně jako jeho jemnou sestřičku karí madras k přípavě zeleninových či masových omáček, k přípravě masových směsí (drůbež, ryby), rýže nebo polévek.

  • 42 Kč

    Směs koření karí madras je příjemně pálivé. Doporučujeme k přípravě zeleninových či masových omáček (kuře, králík ryby). Vhodné je i k přípravě rýže a těstovin.

  • 50 Kč

    Cibule se hodí snad do všech pokrmů. Dodá jim tu správnou chuť. Jednodruhové koření, které využíváme při pražení cibulovo-levandulových mandlí nebo mátových kešu. Jedná se o usušenou cibuli namletou na jemný prášek. Koření je vhodné při každodenním vaření (do polévek, omáček, pomazánek, marinád na maso).

  • 80 Kč

    Ochutnejte naší vlastní směs bylinek. Tradiční směs koření využívaná v kuchyni po celém Blízkém Východě. Nesmí chybět v salátech, na placce manoushe zaatar a nebo jen smíchaná s olivovým olejem. Do této směsi se poté namáčí libanonský chléb jako tradiční část snídaně či večeře. V zaataru pražíme i naše zaatar mandle.

Zobrazeno 22 – 27 z 27 položek