Nejlepším praženým oříškem roku 2021 se stává poloslané kešu.
Na neodolatelně jemně slanou chuť kešu ořechů pražených bez oleje už nikdy nezapomenete.
Díky špetce soli jsou sladké kešu oříšky vysoce návykové. Hodí se nejen k vínku, ale i jen tak k celodennímu chroupání.
Poloslané kešu ořechy neobsahují žádné tuky navíc. Zato obsahují spoustu tělu prospěšných látek snižující deprese a nervozitu. Jsou tedy nejen zdravou, ale i velmi chutnou svačinkou.
Vybíráme pro vás pouze ty nejkvalitnější kešu ořechy, které poté pražíme ručně bez oleje dle stoleté tradice Moudova dědečka.
Složení: kešu, sůl, mandle, arašídy, lískové ořechy, pistácie
Minimální trvanlivost: 4 měsíce
Skladování: Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Skladujte na suchém a chladném místě (nejlépe při teplotě do 20° C a při relativní vlhkosti vzduchu do 65 %).
Pražíme oříšky každý den vždy čerstvé. Abychom zaručili jejich jedinečnou chuť a křupavost, pražené oříšky zasíláme zavakuované. Doporučujeme je ale schroupat ideálně do 5 dnů po otevření pytlíčku. Pokud byste chtěli prodloužit jejich trvanlivost, uchovávejte je v chladu v uzavřené nádobě.
Značka: Al Andalous