Napsali o nás

V minulých měsících si nás všimla média. Poprvé jsme zažili rozhovor do novin a časopisu, poprvé s námi dělali rozhovor do rozhlasu. Povídali jsme si hlavně o tom, jak se praží oříšky bez oleje a odkud tato tradice vznikla. Dozvíte se také, jak se takový normální Libanonec dostal do Kutné Hory, co nám přinesl rok s COVID19 a jaké plány do budoucna máme.

2.2.2021

Kešu ochucené bylinkami nebo sýrem. Časopis Překvapení

 

10.12.2020

Tipy z orientu. Vitalia.cz - Lenka Krbcová

Recept na jednoduché datlové kuličky a tyčinky, které se hodí nejen na Vánoce, ale i jen tak na zdravé mlsání.

Zobrazit celý článek.

13.11.2020

Ořechy praží na Žižkově stejně jako v Libanonu. Právo Víkend - Jana Hanušková

Krátké nahlédnutí do našeho oříškového světa.

   

10.11.2020

Lidem není jedno, co jedí. Český rozhlas - Barbora Kvapilová

Povídání o tom, jak vznikla  tradice pražení oříšků na sucho bez oleje a jaké různé příchutě pražených oříšků u nás můžete ochutnat.

Zobrazit celý článek.

6.11.2020

Ve východních zemích ořechy na oleji nepraží vůbec. Kutnohorský deník - Hana Kratochvílová

Proč jsme si vybrali právě Kutnou Horu pro náš druhý kamenný obchůdek?

Zobrazit celý článek.

29.10.2020

Ořechy jako z Libanonu. Časopis Katka

Jak mlsat zdravě s našimi oříšky.